Tarieven seizoen 2017-2018


(prijzen zijn per maand)

Lesduur per week 1e les in de week 2e les in de week 3e les in de week 4e les in de week
45 min € 15,50 € 12,50 € 10,50 gratis
1 uur € 19,75 € 15,50 € 11,00 gratis
1¼ uur € 21,75 € 16,50 € 11,50 gratis
1½ uur € 23,75 € 17,50 € 12,00 gratis

Tarieven speciale lessen


Les Prijs per maand
Spitzen les 30 min € 8,50

• Het cursusjaar loopt van september tot en met half juni. De betaling is verspreid over 12 maanden en loopt van september tot september om de contributie per maand zo laag mogelijk te houden.
• Betaling loopt uitsluitend via automatische incasso
• Inschrijfgeld (voor nieuwe leden) bedraagt € 15,-
• De opzegtermijn is 1 maand.
• Bij opzeggingen en wijzigingen die na 1 april van het lopende seizoen in moeten gaan is Jan Postema Dansstudio gerechtigd om de bijdrage over de verstreken abonnementsperiode te her-berekenen op basis van de daadwerkelijk afgenomen periode en de daarbij behorende aantoonbare (hogere) abonnementsbijdrage.
• Als u één uur of meer in de dansstudio traint dan kunt u ook met korting fitnessen.
• De kosten van een speciale les staan los van het reguliere abonnement.
Algemene voorwaarden zijn te downloaden via de menu "downloads".

Meedoenpremie schoolgaande kinderen.


Voor leerlingen uit het basisonderwijs of uit het voortgezet onderwijs voor wie de cursusbedragen moeilijk op te brengen zijn vanwege een laag inkomen en weinig vermogen, hebben de gemeente Assen, de gemeente Tynaarlo en de gemeente Aa en Hunze een speciale premie. Deze heet de: Meedoenpremie schoolgaande kinderen.

Deze premie kan ingezet worden voor bijdragen in schooluitgaven, sport, vakanties en cultuur voor kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Als u denkt hiervoor in aanmerking te komen kunt u contact opnemen met Werkplein Baanzicht 0592-391600, meedoen@werkpleinbaanzicht.nl. U kunt ook langskomen op Werkplein Baanzicht, Stationsstraat 30-32 in Assen. Informatie is ook te vinden op de website: www.werkpleinbaanzicht.nl
Als u in aanmerking komt krijgt u een inlognaam en een wachtwoord van Werkplein Baanzicht. In de meedoenwebshop waar u dan op terechtkomt kunt u aangeven waarvoor u een financiële bijdrage wilt hebben. De bijdrage kan oplopen tot een totaal van 420,- euro.
Dat betekent dat u voor uw kinderen bij het volgen van lessen bij Jan Postema een flinke korting van de gemeente kunt krijgen mocht uw inkomen ontoereikend zijn.

Jeugdcultuurfonds Drenthe


Het Jeugdcultuurfonds Drenthe is er voor kinderen en jongeren, die om financiële reden niet kunnen deelnemen aan actieve sport- of kunstbeoefening. Jeugdcultuurfonds Drenthe stelt voor deze kinderen een tegemoetkoming in de kosten beschikbaar.
Website: Jeugdcultuurfonds Drenthe