Over JPD


De Jan Postema Dans Studio biedt een uitgebreid lesprogramma met meerdere dansstijlen, voor beginners tot vergevorderd in verschillende leeftijdscategorie√ęn.

Voor de talentvolle en zeer gemotiveerde leerlingen zijn er selectieklassen. Tevens kunnen wij via ons lessysteem talentvolle leerlingen begeleiden naar een carrière in de danswereld. Hiertoe onderhouden wij nauwe contacten met de Lucia Marthas Dansacademie te Groningen, zowel met de MBO als met de HBO-opleiding, allround theaterdanser/dansdocent.

Dansplezier staat voorop in alle lessen. De verschillende docenten, met ieder zijn eigen stijl, werken nauw samen zodat de kwaliteit van de lessen op alle niveaus gewaarborgd is.

De dans studio vindt u naast de fitness studio aan de Zeilmakersstraat. Dit pand beschikt over drie prachtige danszalen met spiegelwand en een centrale grote kantine. Tevens hebben wij een dansstudio in het multifunctionele gebouw in Kloosterveen.

Nieuwe leerlingen kunnen aan het begin van het seizoen instromen en worden na een gratis proefles ingedeeld door de betreffende docent naar leeftijd en niveau.

Het JP-demoteam (in aanvulling met de verschillende selectiegroepen) verzorgen optredens voor meerdere evenementen per jaar.